Spotkanie z weteranami ruchu robotniczego w KW w Gdańsku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia spotkanie z weteranami ruchu robotniczego Komitecie Wojewódzkim w Gdańsku, 29 kwietnia 1978 roku.
Tytuł na rewersie ręka autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Polska Zjednoczona Partia Robotnicza. -- Komitet Wojewódzki (Gdańsk) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk