[Afisz. Incipit:] Już wkrótce! Festiwal Filmów Radzieckich ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o festiwalu w terminie 14.10-15.11.1951 r.
Keywords: Kino sowieckie -- 1945-1960 -- druki ulotne; Film radziecki; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne