[Afisz. Incipit] Obywatele! Po raz dziesiąty obchodzimy w Polsce Ludowej Święto Odrodzenia ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz z programem uroczystości 21-22 lipca 1954 r.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.