Gdańsk Fragment miasta ; w głębi wieże kościoła NMP i Ratusza Głównego Miasta - Jabłoński, Krzysztof (1930-2014).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([Warszawa] : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Przedstawia widok ogólny na Główne Miatsto od strony Targu Drzewnego, na pierwszym planie wylot ul. Szerokiej, ok. 1980 r.
Miejsce i data wyd. wg działalności wyd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe