Ogłoszenie na podstawie rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 15 grudnia 1948 r. [...]. / Br. Wolny. - Wolny, Bronisław ([s.n.], 1949)
Afisz inf. o przymusowych szczepieniach przeciw tyfusowi brzusznemu.