Nalepki na listy 10 oryginalnych ksylografij / Kazimierz Wiszniewski ; przedm. Tadeusza Lesznera. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) (Drukkerijen vh Ellerman Harms, 1951)
Wydrukowano 75 egz. liczbowanych. Wszystkie egz. zaopatrzono odbitkami wykonanymi przez samego grafika sposobem niemaszynowym, oraz przez niego sygnowanymi, a w egz. od 1 do 15 ponadto przez niego podkolorowanymi. [Egz.] nr 70.