Załoga statku "Piotr Dunin" / Zbigniew Kosycarz Foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1969)
Przedstawia załogę statku "Piotr Dunin" przyjmującą życzenia od mieszkańców Prawkowic, 1969 rok.