Załoga statku "Piotr Dunin" - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia załogę statku "Piotr Dunin" przyjmującą życzenia od mieszkańców Prawkowic, 1969 rok.
Tytuł na rewersie.
Data według przedstawienia.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.; Statki -- Polska -- 1945-1970 -- fotografie