Maraton Sierpień '80 15.8.1981 / Fajlhauer H. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (Społeczny Komitet Budowy Pomników Ofiar Grudnia 1970, 1981)
Plakat wydarzenia. Na druku od lewej: pomnik ofiar Grudnia w Gdyni, informacja o zgłoszeniach do maratonu, trasa biegu i pomnik ofiar Grudnia w Gdańsku.