Maraton Sierpień '80 15.8.1981 - Feilhauer, Henryk (1942-1999). (Gdańsk : Społeczny Komitet Budowy Pomników Ofiar Grudnia 1970, 1981)
Plakat wydarzenia. Na druku od lewej: pomnik ofiar Grudnia w Gdyni, informacja o zgłoszeniach do maratonu, trasa biegu i pomnik ofiar Grudnia w Gdańsku.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.; Plakaty -- 1970-2000.; Plakat