[Gdańsk, róg ul. Katarzynki i Podmłyńskiej] [fot. Hubert Müller]. - Müller, Hubert (architekt) (2013)
Przedstawia róg ul. Katarzynki i Podmłyńskiej, widok z ul. Katarzynki na nieistniejącą dziś kamienicę nr 4 przy ul. Podmłyńskiej, ok. 1943 r.