[Afisz. Incipit:] Uwaga! Uwaga! Bim-Bom w sali teatralnej Pałacu Młodzieży w Stalinogrodzie z programem "Radość poważna" i "Ahaaa..." ... ([wydawca nieznany], 1956)
Sztrajfa informująca o występach od 21-25.10.1956 r.