Komisja Porozumiewawcza Stronnictw Politycznych w Elblągu Zawiadamia Obywateli m. Elbląga [...] / Komisja Porozumiewawcza Stronnictw Politycznych w Elblągu. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o wiecu, który miał miejsce 13.01.1946 r.