Podchorąży - Rogiński, Bolesław (1907-1990). ([Gdańsk], 1965)
Przedstawia sylwetkę żołnierza w ujęciu 3/4.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.