Tożsamość duchowa prezbitera diecezjalnego / Mirosław Cholewa. - Cholewa, Mirosław (1957- ).
Fundament wiary. W relacji do biskupa i prezbiterium. Wobec owczarni Chrystusa. Księża diecezjalni wobec osób konsekrowanych.