[Afisz. Incipit] 47 Podwieczorek Na Fali 230 ... gra zespół muzyczny Flamingo, przy fortepianie Jerzy Derfel ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wydarzeniu, które odbyło się 21.03.1966 r. w sali koncertowej Grand Hotelu w Sopocie. Udział wzięli: Alina Janowska, Janina Jaroszyńska, Halina Kunicka, Krystyna Łubieńska, Lidia Wysocka, Henryk Bista, Zbigniew Korpolewski, Marian Rożek, Józef Korzeniowski, Leon Załuga.