[Afisz. Incipit] 47 Podwieczorek Na Fali 230 ... gra zespół muzyczny Flamingo, przy fortepianie Jerzy Derfel ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wydarzeniu, które odbyło się 21.03.1966 r. w sali koncertowej Grand Hotelu w Sopocie. Udział wzięli: Alina Janowska, Janina Jaroszyńska, Halina Kunicka, Krystyna Łubieńska, Lidia Wysocka, Henryk Bista, Zbigniew Korpolewski, Marian Rożek, Józef Korzeniowski, Leon Załuga.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1900-1945 -- druki ulotne; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.