Veselé Vánoce Přeje M. Špalová / Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1950)
Przedstawia ośnieżone drzewa i wzgórza, u dołu napis: Veselé Vánoce Přeje M. Špalová, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.