Fragment Głównego Miasta z Ratuszem / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1983)
Przedstawia widok ogólny na Gdańsk z wieży Muzeum Archeologicznego, widoczna wieża Ratusza Głównego Miasta, 1983 r.