Med. Dr Carl D. Becher. Karlsbad Bayros. - Bayros, Franz von (1866-1924) (s.n., 1910)
Przedstawia parę w rokokowych strojach, na tle regału bibliotecznego. Kobieta siedzi na kanapie, a mężczyzna stoi przed nią prezentując jej flakonik. Po obu stronach wyobrażenia kolumny, na jednej amfora, na drugiej popiersie z podpisem greckim Asklepios. U dołu, w ozdobnej ramce napis: Med. Dr Carl D. Becher. Karlsbad. Sygn. aut. w obrębie kompoz.