Boek Van Bart [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1974)
Przedstawia w podwójnej liniowej ramce rewolwerowca opartego o płot, u dołu napis: Boek Van Bart. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.