[Afisz. Incipit] Ogloszenie o rejestracji kobiet urodzonych od 1925 do 1906 ... - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z 3.10.1946 r. informujący o rejestracji m.in. pielęgniarek, telefonistek itp.