Medal. Centromor 1950-1990. - Mennica Państwowa (Warszawa). ([Warszawa] : Mennica Państwowa, 1990)
Medal. Awers: Na tle morza i olinowania napis: Centromor 1950-1990. Rewers: Na tle fragmentu kuli ziemskiej statki i emblemat Przedsiębiorstwa.
Tytuł według napisu na medalu.
Miejsce wydania na podstawie siedziby wydawcy.
Keywords: 1901-2000; 1989-2000; Medale; Polska; Obiekty trójwymiarowe