[Afisz teatralny] Jarosław Marek Rymkiewicz - Król Mięsopust / Teatr im. Wandy Siemaszkowej w Rzeszowie. (Teatr im. Wandy Siemaszkowej, 1973)
Afisz teatralny informujący o premierze 17.05.1973 r. Reżyseria Jerzy Hoffmann, scenografia Barbara Wolniewicz, muzyka Zygmunt Konieczny.