[Afisz teatralny] Jarosław Marek Rymkiewicz - Król Mięsopust - Teatr im. Wandy Siemaszkowej (Rzeszów). (Rzeszów : Teatr im. Wandy Siemaszkowej, 1973)
Afisz teatralny informujący o premierze 17.05.1973 r. Reżyseria Jerzy Hoffmann, scenografia Barbara Wolniewicz, muzyka Zygmunt Konieczny.
Keywords: Teatry -- Polska -- Rzeszów -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.