Obsuneła się skarpa na Biskupiej Górce w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia zasypaną ziemia kamienicę na Biskupiej Górce w Gdańsku, 1979 r.