Ex Libris Dorit Köhler W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Przedstawia kompozycję kwiatową, u góry napis: Ex Libris Dorit Köhler. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.