[Brama Stoczni Gdańskiej]. ([Gdańsk], 1987)
Przedstawia bramę nr 2 Stoczni Gdańskiej, przyozdobioną kwiatami i obrazami papieża Jana Pawła II, około 1987 r.
Data według opisu na rewersie. Tytuł według przedstawienia i daty.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005) -- fotografie; Stocznia Gdańska -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie