Niektóre aspekty obcojęzycznej glottokodematyki i glottodydaktyki / Marian Szczodrowski. - Szczodrowski, Marian (1940- ).
Zakres i treść: podstawowe układy glottokodowe, interakcje glottodydaktyczne, procesy glottokodowe i glottodydaktyczne a nauka języków obcych.