Niektóre aspekty obcojęzycznej glottokodematyki i glottodydaktyki - Szczodrowski, Marian (1940- ). (2015)
Zakres i treść: podstawowe układy glottokodowe, interakcje glottodydaktyczne, procesy glottokodowe i glottodydaktyczne a nauka języków obcych.
Tyt. nagł.
Bibliogr. s. 187-188.