Ex Libris Nr K. Bunsch / [Adam Bunsch]. - Bunsch, Adam (1896-1969) ([wydawca nieznany], 1948)
Czuwający żuraw trzymający kamień, na tle otwartych książek, napis na kartach na lewej: Ex Libris Nr, na prawej: K. Bunsch.