Ex Libris Nr K. Bunsch - Bunsch, Adam (1896-1969).; Bunsch, Karol (1898-1987). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1948)
Czuwający żuraw trzymający kamień, na tle otwartych książek, napis na kartach na lewej: Ex Libris Nr, na prawej: K. Bunsch.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.