[Afisz. Incipit] Czy zwiedziłeś już wystawę Chrońmy przyrodę ojczystą ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o wystawie czynnej od 22 lipca do 30 września 1951 r. w Sopocie w pawilonie obok IV Festiwalu Plastyki, róg ul. Rokossowskiego i Powstańców Warszawy.