[Afisz teatralny. Incipit:] Teatr Gdańskiego Zespołu Artystycznego w Gdańsku ... w programie: Marivaux Przyjaźń osobliwa Komedia w 3 aktach ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu w sali Teatru Miejskiego w Gdańsku Al. Grunwaldzka 16.