[Afisz. Inc.:] Powiatowy Komitet Jedności Młodzieży [...] ma zaszczyt zaprosić Społeczeństwo m. Elblag na Zabawę Taneczną. ([s.n.], 1948)
Afisz inf. o zabawie tanecznej 12-13 czerwca 1948 r. w Szkole Powszechnej Nr 2.