[Afisz. Incipit] Hallo! Hallo! Polski Zw. b. Więźniów Politycznych i Hitl. Więzień i Ob. Koncentracyjnych w Elblągu zaprasza na Zabawę Taneczną ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 15.08.1947 r. w lokalu "Polonii" za kanałem.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.