[Afisz. Incipit] Walne Zebranie w dniu 9 czerwca 1949 r. ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o walnym zebraniu Stowarzyszenia Plantatorów Buraka Cukrowego w świetlicy Cukrowni Malbork przy ul. Chrobrego.