Zbigniew Herbert Ex Libris - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Herbert, Zbigniew (1924-1998). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1973)
Przedstawia od tyłu postać siedzącą na koniu. Napis: Zbigniew Herbert Ex Libris. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.