Radomska Fabryka Wyrobów Szamotowych i Kamionkowych "Marywil" w okresie tworzenia COP - Korba, Paweł (2007)
Artykuł dotyczy okresu tworzenia Centralnego Okręgu Przemysłowego.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera tabele.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Keywords: Radomska Fabryka Wyrobów Szamotowych i Kamionkowych "Marywil".; Radom (Polska) -- sytuacja gospodarcza -- 1900-1945.