Obwieszczenie: Akcję oróżniania miasta Gotenhafen i sąsiednich miejscowości wstrzymuje się narazie [...] = Bekanntmachung : Die Räumungsaktion von Gotenhafen [...]. (Prezydent Policji, 1939)
Afisz z tekstem zarządzenia z 27.10.1939.