Z Księgozbioru Inżyniera Tomasza Wolskiego / J. R. - Rerberg, Ivan Fedorovič (1892-1957) ([wydawca nieznany], 1922)
Przedstawia cyrkiel na tle przęsła mostu, u dołu napis: Z Księgozbioru Inżyniera Tomasza Wolskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.