Wicepremier ZSRR Leonid Smirnow w Stoczni im. Komuny Paryskiej w Gdyni / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wizytę wicepremiera ZSRR Władimira Smirnowa w stoczni w Gdyni, 1978 rok.