[Ulotka. Incipit] Aufruf zum Beitritt zu der Gesellschaft von Freunden der Danziger Hochschule. ([wydawca nieznany], 1922)
Ulotka informująca o utworzeniu Towrzystwa Przyjaciół Politechniki Gdańskiej 17.03.1922 r. z wezwaniem do wstępowania.