Ex Libris Krystyna & Sylwester Staniewicz - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Staniewicz, Krystyna (1945- ).; Staniewicz, Leon Sylwester (1941- ). ([Gdynia, 2001)
Na pionowo wijących się liniach i gałązkach z liśćmi, umieszczone liczne oczy, u góry oko opatrzności. Pod kompoz. sygn. aut. i napis: Ex Libris Krystyna & Sylwester Staniewicz.
Miejsce wyd. wg działalności aut. Data wg inwentarza zbioru ekslibrisów. Pod wyciskiem płyty ołówkiem sygn. aut.