Boek. Over. Criminaliteit. Jan. Battermann / Jan Battermann. - Battermann, Johannes (1909-1999) (1956)
Przedstawia w owalu leżącego mężczyznę z nożem wbitym w plecy, napis u góry: Boek Over Criminaliteit, u dołu: Jan Battermann. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.