Rozpoczęcie roku szkolnego w szkole nr 7 w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia dzieci w ławkach szkolnych w szkole nr 7 w Sopocie, 1979 r.