[Afisz. Incipit:] Gminna Samopomoc Chlopska w Grónowie urządza w dniu ... wielką zabawę taneczną ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne