Pójdź za mną testament Jana Pawła II - Moszoro-Dąbrowski, Stefan (1957- ).; Różycka-Zborowska, Wanda (1953- ).; Zborowski, Zbigniew; Tatarkiewicz, Janusz; Rogala, Mateusz; Kolberger, Krzysztof (1950-2011).; Hauser, Przemysław (1942- ).; Agora (Warszawa). ([Warszawa] : Agora, 2011)
Wszystkie teksty wykorzystane w filmie pochodzą z pism i katechez Jana Pawła II. Fragmenty Ewangelii pochodzą z Pisma Świętego tłumaczenie Tysiąclecia (V wydanie Pallotinum).
Dodatek do Gazety Wyborczej 2011.
Oryg. film wyprodukowano w 2006 r.
M-ce wyd. wg strony: www.agora.pl/agora_pl/0,0.html.
Oprac. muzyczne Zbigniew Zborowski ; zdj. Janusz Tatarkiewicz ; montaż Mateusz Rogala ; prod. Przemysław Hauser.
Narrator Krzysztof Kolberger.
DVD-Video.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005). -- filmy