Z tradycji współkatalogowania : wybrane aspekty opracowania wydawnictw ciągłych z perspektywy Biblioteki Uniwersytetu Papieskiego Jana Pawła II w Krakowie / Danuta Gurdak. - Gurdak, Danuta (1963- ).
Słowa kluczowe: biblioteki, współpraca, współkatalogowanie, katalog, czasopisma, opracowanie, udostępnianie, czytelnik.