[Afisz teatralny] Noc św. Mikołaja w 5 częściach - Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia). (Gdynia : Miejski Teatr "Wybrzeże", 1946)
Afisz przedstawienia 6.12.1946 r.
Keywords: Miejski Teatr "Wybrzeże" (Gdynia) -- druki ulotne